Traductor

dilluns, 3 de juny del 2019

A més de ser el motor de cerca de contingut en Internet més conegut i utilitzat, ens proporciona altres serveis que ja compten amb més de mil milions d'usuaris, quines són?

Algunas de las curiosidades de Google es que concentra el 91% de las búsquedas en Internet a nivel mundial, tiene 80.000 trabajadores y hasta el Oxford English Dictionary incluyó en 2006 la palabra ‘Google’ como verbo, si bien el término aún no existe en el diccionario de la RAE. Además, seis de sus productos han superado los mil millones de usuarios (su motor de búsqueda, YouTube, Gmail, Maps y Play Store) y cada día traduce más de 150.000.000.000 palabras en más de 150 idiomas y en los cinco continentes.
Resultat d'imatges de youtubeResultat d'imatges de play store

Google també es propietari d'un sistema operatiu, saps quin es?

L'empresa de Google es propietaria del sistema operatiu Android.
Android és un conjunt de programari per a telèfons mòbils que inclou un sistema operatiuprogramari intermediari i aplicacions. Google va comprar el desenvolupador inicial del programari, Android Inc., el 2005. El sistema operatiu per a mòbils d'Android es basa en una versió modificada del nucli Linux.
Resultat d'imatges de android



Google mai ha deixat d'innovar i adaptar-se als temps i a les circumstàncies, així que, excepte comptats fracassos, que també n'hi ha hagut com Google+, Google GlassBuzzWave, Google Vídeo Player o Picasa, tot el que emprès s'ha convertit en or: mapes (Maps), missatgeria (Gmail), navegador (Chrome), a més de la compra d'altres reeixides empreses com YouTube o Facebook.

Resultat d'imatges de gmailResultat d'imatges de maps

Quin valor té actualment la marca Google?

En l'actualitat, la marca Google té un valor de més de 141.000 milions de dòlars i els seus serveis van molt més allà del d'un simple cercador d'internet: mapes, plataformes de contingut audiovisual, analítica de dades, emmagatzematge llibres, publicitat… i fins a un assistent intel·ligent.

D'on procedeix el nom de Google

Larry i Sergey van decidir canviar de nom a BackRub i van apostar per Google, un joc amb la paraula “googol”, terme matemàtic representat pel número 1 seguit de 100 zeros.
Resultat d'imatges de google

Vosaltres sabeu quins son els creadors de Google?

El seu inici es remunta a dos joves universitaris, Larry Page i Sergey Brin, que es van fer amics compartint un somni empresarial en 1995, quan tots dos estudiaven informàtica i programació en la Universitat de Stanford. Un any després van començar a col·laborar en un motor de cerca denominat BackRub, que va estar actiu en els servidors de la Universitat de Stanford.

En 1997, Larry i Sergey van decidir canviar de nom a BackRuz per Google.


Resultat d'imatges de Serguei BrinResultat d'imatges de Larry Page